Pintér Gergő vagyok, matematikus, dalszövegíró, performer.
A MateMorfózis laikus közönségnek szóló ismeretterjesztő eseménysorozat szerteágazó formában, művészeti együttműködésekkel. A zenéim is szervesen kapcsolódnak a MateMorfózsihoz.

Logikai féreglyukak

Logikai féreglyukak
Aki ide belép, új dimenziókba indul! Az utunk féreglyukakon vezet keresztül. Az átjutáshoz ki kell lépnünk a hétköznapokban megszokott gondolkodásunkból, hogy aztán újragondolt alapokon térhessünk vissza hozzá. Meg kell küzdenünk a végtelen démonaival, csavaros testű szörnyek..
Köszönjük a keddet, két hetente folytatjuk a jól megkezdett bulit! Addig is aki lemaradt róla, begabalyodhat még a Kutatók éjszakáján 6-tól 8-ig a Rényi Intézetben, ahol a csomós műhelyünket Földvári Viki csomóelmélész előadasa teszi teljessé. A teljes programunk 2-től 8-ig tart, minden nap megosztunk majd valamit róla!
Pénteken 2-től 8-ig Kutatók Éjszakája a Rényi Matematikai Kutatóintézetben! Az előadásokra csütörtök estig kell regisztrálni.
14:00-15:00 és 16:00-18:00: Logikai féreglyukak, kötetlen kalandjáték más univerzumokba repítő fejtörők mentén.
15:00: Pintér Gergő: Mi a lyuk? (interaktív előadás)
18:00-20:00: Becsavarodás Dömötör Lucával és Pintér Gergővel, majd Földvári Viki tart előadást a workshophoz kapcsolódóan.
… és még több más program is lesz!